KATOLIČKI KALENDAR GODINE GOSPODNJE 2021. JE U PONUDI!

Naš kalendar promiče duhovne, tradicionalne i estetske vrijednosti. U kalendarij su unesene posebnosti naše zavičajne Crkve, svaki list ima po jedan stih pjesme sv. Tome Akvinskog Klanjamo ti se smjerno, kao i reprodukcije naših svetohraništa. K tomu izvrsnim dizajnom i fotografijama naših svetohraništa potiskuje se šund koji je, nažalost, česta pojava u sličnim publikacijama. Kao takav, kalendar izvješen u uredima, školama i domovima nedvojbeno će imati mnogostruke dobre učinke. Osim toga, u njemu su naznačeni državni blagdani (neradni dani) u Bosni i Hercegovini i u Republici Hrvatskoj.

Osim što će kalendar resiti Vaš dom, kalendar može biti Vaš prikladan božićni dar zaposlenicima i prijateljima, a ujedno je reklama Vašeg poduzeća ili ustanove tijekom godine. Stoga s razlogom očekujemo Vašu narudžbu, kojom ćete ujedno poduprijeti rad naše vrlo vrijedne kulturno-umjetničke ustanove.

OPIS PROIZVODA

  • Format: 57, 5 x 27 cm
  • Papir: kunstdruck mat 135 g/m2 za 13 listova, koliprint 350 g/m2 za podlogu
  • Broj listova: 12 listova + predlist i podloga
  • Tisak: 4/0 boje za 14 listova
  • Pakiranje: 25 kalendara
 
Ukoliko narudžba kalendara stigne do 20. studenog 2020. moguće je tiskati kaledar s produžetkom visine 7 cm sa znakom, logotipom i adresom naručitelja.
Kontaktirajte nas putem kontakt forme ili telefonom na broj: 039/702-922